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Fraunhofer-Gesellschaft
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  4. Thermal, rheological, and microstructural characterization of composite gels from fava bean protein and pea starch
 
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March 2026
Journal Article
Title

Thermal, rheological, and microstructural characterization of composite gels from fava bean protein and pea starch

Author(s)
Ignatzy, Laura Melanie
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Kern, Katharina
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Muranyi, Isabel  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Alpers, Thekla
Becker, Thomas
Gola, Susanne  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Weisz, Ute  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Journal
Food hydrocolloids  
Open Access
File(s)
Download (11.68 MB)
Rights
CC BY-NC-ND 4.0: Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives
DOI
10.1016/j.foodhyd.2025.111883
10.24406/publica-5322
Language
English
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
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