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Fraunhofer-Gesellschaft
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  4. Applications of PTR-TOF-MS in food chemistry: Discrimination of isobaric aroma compounds and monitoring of lipoxygenase-derived volatile formation
 
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2013
Conference Paper
Title

Applications of PTR-TOF-MS in food chemistry: Discrimination of isobaric aroma compounds and monitoring of lipoxygenase-derived volatile formation

Author(s)
Zardin, Erika
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Tyapkova, Oxana
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Mittermaier, Stephanie  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Buettner, Andrea
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Beauchamp, Jonathan  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Mainwork
6th International Conference on Proton Transfer Reaction Mass Spectrometry and its Applications 2013. Contributions  
Conference
International Proton Transfer Reaction-Mass Spectrometry Conference (PTR-MS) 2013  
Language
English
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
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