• English
  • Deutsch
  • Log In
    Password Login
    Research Outputs
    Fundings & Projects
    Researchers
    Institutes
    Statistics
Repository logo
Fraunhofer-Gesellschaft
  1. Home
  2. Fraunhofer-Gesellschaft
  3. Konferenzschrift
  4. Optimization of whey protein gelling properties for the use in barrier layers of packaging films
 
  • Details
  • Full
Options
2010
Poster
Title

Optimization of whey protein gelling properties for the use in barrier layers of packaging films

Title Supplement
Poster at Sonderschau "Nachhaltigkeit & Corporate Social Responsibility" der "Intermopro", Düsseldorf, 12.-15.09.2010
Author(s)
Wild, F.
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Pfannkuchen, C.
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Gaisbauer, C.
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Schmid, M.
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Conference
Sonderschau "Nachhaltigkeit & Corporate Social Responsibility" 2010  
DOI
10.24406/publica-fhg-367208
File(s)
001.pdf (308.12 KB)
Rights
Under Copyright
Language
English
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
  • Cookie settings
  • Imprint
  • Privacy policy
  • Api
  • Contact
© 2024