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Fraunhofer-Gesellschaft
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  4. Impact of food processing with non-stick cookware on PFAS levels in diet
 
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2012
Presentation
Title

Impact of food processing with non-stick cookware on PFAS levels in diet

Title Supplement
Presentation held at 4th International Workshop "Per- and Polyfluorinated Alkyl Substances - PFAS". Analysis - Fate - Human Exposure - Regulation; 07.-09.11.2012, Idstein
Author(s)
Schlummer, Martin  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Gruber, Ludwig  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Wolz, G.
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Still, Mona
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Fiedler, Dominik  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Sölch, Christina
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Fengler, Romy  
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
Conference
International Workshop "Per- and Polyfluorinated Alkyl Substances - PFAS" - Analysis - Fate - Human Exposure - Regulation 2012  
Language
English
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV  
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