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  4. Effect of different home cooking procedures on PFAS levels in food
 
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2012
Poster
Titel

Effect of different home cooking procedures on PFAS levels in food

Titel Supplements
Poster at 4th International Workshop "Per- and Polyfluorinated Alkyl Substances - PFAS". Analysis - Fate - Human Exposure - Regulation; 07.-09.11.2012, Idstein
Author(s)
Sölch, Christina
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV
Schlummer, Martin
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV
Wolz, Gerd
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV
Fiedler, Dominik
Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV
Konferenz
International Workshop "Per- and Polyfluorinated Alkyl Substances - PFAS" - Analysis - Fate - Human Exposure - Regulation 2012
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Language
English
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Fraunhofer-Institut für Verfahrenstechnik und Verpackung IVV
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