Fraunhofer-Gesellschaft

Publica

Hier finden Sie wissenschaftliche Publikationen aus den Fraunhofer-Instituten.
2018Cordon Gris: Integrated solution for meal recommendations
Ribeiro, Jorge; Ribeiro, David; Schwarz, Ayla; Vasconcelos, Maria Joao M.; Gerardo, Filomena; Harten, Ciska van; Succu, Riccardo; Davison, Robbie; Oliveira, Tiago; Silva, Marlos; Ferreira, Tiago Miguel da Silva
Konferenzbeitrag
2018In silico prediction of DILI: extraction of histopathology data from preclinical toxicity studies of the eTOX database for new in silico models of hepatotoxicity
Sullivan, K.; Baker, N.; Cochrane, S.; Enoch, Steven J.; Ezendam, Janine; Patlewicz, G.; Roggen, Erwin L.; Settivari, R.; Sewald, Katherina
Abstract
2017Evaluation and comparison of different approaches to multi-product brix calibration in near-infrared spectroscopy
Kopf, M.; Gruna, Robin; Längle, Thomas; Beyerer, Jürgen
Konferenzbeitrag
2017SousChef: Mobile Meal Recommender System for Older Adults
Ribeiro, David; Machado, Joao; Ribeiro, Jorge; Vasconcelos, Maria Joao M.; Vieira, Elsa F.; Barros, Ana Correia de
Konferenzbeitrag
2013Global Logistics - challenges and solutions
Clausen, Uwe
Vortrag
2001Innovations at the borderline of food, nutrition and health in Germany
Menrad, K.
Zeitschriftenaufsatz
1994Gentechnik für Lebensmittel? Möglichkeiten, Risiken und Akzeptanz gentechnischer Entwicklungen
Koschatzky, K.; Maßfeller, S.; Fink, A.; Hohmeyer, O.; Hüsing, B.; Reiß, T.; Strauß, E.; Zielke, M.
Buch
1993Wirkungen des Einsatzes neuer Biotechnologie in der Nahrungsmittelproduktion. Zwischenbericht
Hohmeyer, O.; Hüsing, B.; Koschatzky, K.; Maßfeller, S.; Reiß, T.; Strauß, E.
Buch
1992Wirkungen des Einsatzes neuer Biotechnologie in der Nahrungsmittelproduktion
Koschatzky, K.
Aufsatz in Buch