Fraunhofer-Gesellschaft

Publica

Hier finden Sie wissenschaftliche Publikationen aus den Fraunhofer-Instituten.
2019A comparison study on the production and recovery of lactic acid by fermenting dairy by-products with P. acidilactici and Lb. delbrüeckii spp. bulgaricus
Klupsaite, Dovile; Juodeikiene, Grazina; Arbones, Enrique; Pérez Quintáns, Alfonso; Zadeike, Daiva; Bartkiene, Elena; Glasner, Christoph; Dikiy, Alexander; Shumilina, Elena
Journal Article
1991Minderung des Hygienerisikos bei Feinkostsalaten durch Schutzkulturen. Teil II: Kartoffelsalat
Cerny, G.; Hennlich, W.
Journal Article
1990Minderung des Hygienerisikos bei Feinkostsalaten durch Schutzkulturen. Tl.1. Fleischsalat
Cerny, G.; Hennlich, W.
Journal Article
1984Anaerobic reduction of glycerol to propanediol-1.3 by Lactobacillus brevis and Lactobacillus buchneri
Radler, F.; Schütz, H.
Journal Article
1984Propanediol-1,2-hehydratase and metabolism of glycerol of Lactobacillus brevis
Radler, F.; Schütz, H.
Journal Article