Fraunhofer-Gesellschaft

Publica

Hier finden Sie wissenschaftliche Publikationen aus den Fraunhofer-Instituten.
2021Verfahren und Vorrichtung zur Reinigung eines rohrförmigen Hohlraums mittels eines passiven, konturadaptiven Molchs
Boye, André; Rothkopf, Isabell; Naumann, Susanne
Patent
2018The Development of a Uniform Alginate-Based Coating for Cantaloupe and Strawberries and the Characterization of Water Barrier Properties
Senturk Parreidt, Tugce; Lindner, Martina; Rothkopf, Isabell; Schmid, Markus; Müller, Kajetan
Zeitschriftenaufsatz
2018Premiumschokoladen mit hohem Kakaogehalt
Rothkopf, Isabell; Ziegleder, Gottfried
Zeitschriftenaufsatz
2017Best practice for crystallisation kinetics measurements via NMR
Rothkopf, Isabell; Danzl, Wolfgang; Ziegleder, Gottfried
Zeitschriftenaufsatz
2017Comparison of isothermal and cycling temperature storage of filled dark chocolate products for accelerated shelf life prediction
Rothkopf, Isabell; Schütz, Barbara; Danzl, Wolfgang; Ziegleder, Gottfried
Zeitschriftenaufsatz
2017Impact of sample preparation on physical quantification of filling fats and oils in fresh and stored chocolate
Rothkopf, Isabell; Kind, Janina; Zuber, Johannes; Danzl, Wolfgang; Ziegleder, Gottfried
Zeitschriftenaufsatz
2017Impact of storage temperature on fat bloom development of filled chocolate
Rothkopf, Isabell
Zeitschriftenaufsatz
2017Influence of lipid addition to chocolate mass
Stallinger, Katharina; Rothkopf, Isabell; Danzl, Wolfgang
Zeitschriftenaufsatz
2017Morphologic changes. Impact of storage temperature on fat bloom develoment of filled chocolate. Pt.3
Stallinger, Katharina; Rothkopf, Isabell; Danzl, Wolfgang
Zeitschriftenaufsatz
2017Pralinen ohne Fettreif - praktikable Lösungen aus dem Fraunhofer IVV
Rothkopf, Isabell
Zeitschriftenaufsatz
2016Correlation of the whiteness index with consumer acceptance
Schütz, B.; Rothkopf, Isabell; Danzl, Wolfgang
Zeitschriftenaufsatz
2016Proof and quantification of filling oils in chocolates from enrobers
Rothkopf, Isabell; Danzl, Wolfgang; Ziegleder, Gottfried
Zeitschriftenaufsatz
2015Changes in chocolate crystallization are influenced by type and amount of introduced filling lipids
Rothkopf, Isabell; Danzl, Wolfgang
Zeitschriftenaufsatz
2015Übeltäter im Überzug: Nachweismöglichkeiten für Füllungsfette in Schokolade
Ganß, Viktoria; Rothkopf, Isabell; Danzl, Wolfgang
Zeitschriftenaufsatz